Scoala noastra se alatura campaniei initiate de ISJ Olt , ,,Profesorii olteni pentru copiii razboiului,, intelegand cat de importanta este solidaritatea acum, cand intr -o durere fara margini copiii Ucrainei sufera.Multumim elevilor , parintilor si profesorilor!

View the embedded image gallery online at:
https://generala2caracal.ro/index.php/stiri#sigProIddc883f18c1

Proiectul are ca obiectiv transformarea celor 4.500 de grădinițe publice în Grădinițe Biblioteci*, adevărate centre de literație, implementând în următorii cinci ani un plan, prin care vom:

Educația viitorului este aceea în care educatorul inspiră elevul printr- o mentalitate deschisă, dăruire, pasiune și respect.
ZIUA PORȚILOR DESCHISE pentru viitorii școlari, dar în egală măsură, pentru părinți și bunici este o adevărată sărbătoare!

Anul acesta, sărbătoarea va fi, dar......în on-line! Chiar și așa, cu siguranță, va trezi interes, va crea emoții, va genera speranțe, va croi visuri...!
Școala Gimnazială Nr.2, prin palmaresul său, reprezintă garanția calității, fiind functionabilă, adaptabilă și sustenabilă, într-un sistem educațional, în continuă transformare.
ZIUA PORȚILOR DESCHISE ALTFEL...este un prilej de a începe o călătorie virtuală, într-un spațiu educațional prietenos, armonios, interactiv, dinamic, cu oportunități, în formarea unor copii sociabili, fericiți, liberi și încrezători în ceea ce știu și ceea ce fac!
PORNIȚI CU INCREDERE, LA DRUM, ALĂTURI DE NOI, CADRELE DIDACTICE, ÎNTR-UN SPIRIT COLABORATIV ȘI CONSTRUCTIV!

 

Echipa managerială urează colectivului de cadre didactice și elevilor vacanță plăcută!